REGISTRACE: KONFERENCE O SPOLUPRÁCI V KULTUŘE 2024

Pátý ročník konference Culture Get-Together 2024 – Městská živá kultura / Jak si vede?

1. 10. 2024 / Plzeň, Malá scéna Divadla J. K. Tyla & Moving Station
3. 10. 2024 / Praha, Centrum Architektury a Městského Plánování

Registrujte se přes aplikaci Eventival. Kapacita je omezena.

Novinka! Poprvé se konference uskuteční v Plzni a o dva dny později i v Praze.

Letos se konference ideově vrací k prvním ročníkům – zaměří se na budování prostoru pro dialog mezi aktéry a sdílení příkladů dobré kulturní praxe v kontextu městské živé kultury. Průvodci konferencí v plzeňské části budou dvě česká a jedno moravské město – PLZEŇ, HRADEC KRÁLOVÉ a ZLÍN. V Praze se zaměříme na samotnou metropoli a její slovenskou sestru BRATISLAVU.

Novinkou bude i odpolední blok v pražské části konference, který se bude věnovat reflexi aktuální situace kultury na Slovensku!

Konference pro odborníky a odbornice v kultuře, zástupce a zástupkyně veřejné správy, pedagogy a pedagožky, umělce a umělkyně i pro širokou veřejnost se zájmem o současnou situaci v oblasti živého umění a kulturní praxe. Cílem konference je motivovat ke spolupráci v kultuře zástupce a zástupkyně v oblasti převážně nezávislých scénických umění, samospráv a státního sektoru, ale také otevírat aktuální či nepopulární témata.

Moderuje Mario Kubaš a Saša Michailidis. Vybrané části konference budou streamované a výstupy přeloženy do anglického jazyka.

Registrace v letošním roce probíhá výhradně přes webové rozhraní aplikace Eventival: https://vp.eventival.com/novasit/2024
Kapacita je velmi omezena, a proto se vyplatí ulovit svou židli co nejdříve!
Událost na Facebooku: https://fb.me/e/232PxP37p
Konferenci pořádá Nová síť z.s. / servisní organizace pro živou kulturu.

V případě dotazů kontaktujte barborakunstovna@novasit.cz

Těšíme se na vaši účast!

VIDEO POZVÁNKA #1
VIDEO POZVÁNKA #2
VIDEO POZVÁNKA #3

Konference se realizuje za finanční podpory Evropské unie prostřednictvím Národního plánu obnovy, Ministerstva kultury ČR, hlavního města Prahy a města Plzeň. Děkujeme za spolupráci IPR Praha, CAMP, Kreativní Praha z.ú., Divadlo J. K. Tyla v Plzni, Moving Station z.ú., Socionaut a Anténa - sieť pre nezávislú kutlúru.

Podrobný program zde:

Medailonky Culture Get-Together 2024 (505KB)Program Culture Get-Together 2024 (660KB)